Despre cum sa iti traiesti viata la 89 de ani: Baba Lena a plecat sa vada lumea

Daca trebuie sa ma gandesc la modul in care voi trai inevitabilul, de obicei primul lucru care imi vine in minte este ca as putea sa mor dupa 70 de ani, prabusindu-ma cu un avion in ocean. De preferat la intoarcere, nu la dus, ca macar sa ma fi bucurat de vacanta. Si cred ca am gasit pe cineva care sa ma convinga ca nu sunt complet nebuna.
baba lena (6)

Cand a implinit varsta de 83 de ani, baba Lena s-a hotarat sa nu mai tina banii de pensie pentru inmormantare. A zis ca vrea sa vada lumea, mai ales ca in tinerete nu a putut sa calatoreasca pe cat de mult si-ar fi dorit, asa ca si-a luat un bilet de avion si a plecat din Siberia.

baba lena (3)

Au trecut de atunci vreo sase ani, Elena Mikhailovna a vazut Turcia, Germania, Israel, Cehia, Vietnam, Thailanda, iar pentru luna aprilie, cand implineste 90 de ani, ar vrea sa ajunga in Republica Dominicana.

baba lena (1)

Ca orice om care isi doreste sa calatoreasca, babushka are problema finantarii, asa ca pe langa banii de pensie, cand este acasa vinde flori sau coase de mana. Toate astea pentru un motiv suficient de bun, zice ea: “Calatoriile inseamna o viata noua”.

baba lena (5)

Citeste si:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close