Unde fugim de-acasa de Ziua Indragostitilor?

Nu e nevoie neaparat de o scuza ca sa pleci de acasa, dar daca ti se ofera, parca nici nu e frumos sa o refuzi. Asa ca in numele inimioarelor rosii care vor acoperi inevitabil Bucurestiul in perioada urmatoare, zic sa fugim cat mai departe. Mai jos sunt cateva variante de destinatii potrivite pentru Ziua Indragostitilor, in functie de modul in care vreti sa va deplasati.

Cu avionul

Avand in vedere ca timpul e scurt cel mai bine ar fi sa alegeti un zbor fara escala. Cele mai ieftine zboruri, sub 50 de euro, le are Ryanair si sunt spre Milano. Ceva mai scump, dar totusi sub 100 de euro este sa zbori la Bologna sau Roma.

oferte valentines ryanair

Si Pegasus are preturi sub 100 de euro pentru Istanbul, ceva mai scumpe decat de obicei, dar rezonabil avand in vedere ca mai sunt doar doua saptamani pana la zbor.

oferte valentines pegasus

Cu masina

Veliko Tarnovo, Bulgaria
Oraselul medieval aflat la nici 200 de kilometri de Bucuresti ar putea fi o varianta pentru cei care nu vor sa se incoloneze pe DN1. E numai bun pentru o plimbare, o vizita la cetate si mancare buna in cantitati complet nerezonabile. In plus, pentru ca e o plimbare care poate fi facuta cu masina si aveti libertatea de miscare, puteti vizita si orasul de piatra Arbanassi sau Lovech, al carui nume oricat de romantic si de potrivit ocaziei ar suna, se pare ca inseamna “vanatoare“. In plus, in apropiere se afla si pestera Devetashka.

The covered bridge and Osam river in Lovech,Bulgaria

Tyulenovo, Bulgaria
Daca sunteti si voi, ca si mine, niste ciudati carora le place marea chiar si sau mai ales iarna, puteti merge spre sudul litoralului romanesc. In Vama inca exista cateva locuri unde puteti gasi cazare, ba chiar si mancare, iar pentru plimbare, incercati zona Krapets – Shabla – Tyulenovo.

tyulenovo

Cu trenul

Daca nu vreti sa plecati foarte departe de casa, in perioada urmatoare ar trebui sa urmariti si anunturile CFR Calatori, care in ultimii ani a avut oferte de tipul 1 + 1 gratis pentru Ziua Indragostitilor. Anul trecut au fost valabile pe rutele Bucuresti – Brasov si Bucuresti – Constanta si va pot salva de trafic.

Citeste si: Cadouri perfecte pentru un indragostit de calatorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close